COOKIES  i POLITYKA  PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności

W związku z zapisami art. 13 oraz art.14 ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE. z 2016 r., L 119, poz. 1) informujemy, że Administratorem danych osobowych zawartych na stronie gop.gdansk.pl jest: 

Gdański Ośrodek Psychodynamiczny Marzena Pycka

ul. Rajska 12B/3, 80-850 Gdańsk

Podanie danych osobowych,jak również zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki została wyrażona zgoda lub zawarta umowa.

 Wykorzystanie cookies

Strona internetowa gop.gdansk.pl może pozyskiwać informacje o użytkownikach poprzez:

 - ciasteczka (ang. cookies).

Są to drobne informacje tekstowe, które przechowywane są przez Twoją przeglądarkę internetową na twardym dysku Twojego komputera w celu przyspieszenia współpracy pomiędzy Twoim komputerem, a serwerem, na którym umieszczona jest strona. Dzięki wykorzystaniu cookies nie musisz ponownie wprowadzać informacji za każdym razem kiedy wracasz na naszą stronę.

Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji zezwalającej na zapisywanie plików cookies, nie uniemożliwia korzystania z serwisu, ale może powodować błędy w wyświetlaniu strony.

 - „Active.stats” w nazwa.pl

Narzędzie pozwalające na analizę statystyk serwisów www zamieszczonych na serwerach firmy nazwa.pl. Program generuje rozbudowane i funkcjonalne analizy oglądalności usługi, tworząc szczegółowe wykresy i tabele na temat ruchu, oglądalności i profilu użytkowników. 

Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

Na naszej stronie internetowej zamieszczamy również linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych. Nie odpowiadamy ani za ich zawartość, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na te strony, czynisz to na własną odpowiedzialność. 

 

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie prosimy zgłaszać na adres:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..